pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine gerekli umum adımları attıklarını belirten Pursaklar şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz yürekin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

İlçe vatandaşlarının çalışmalar karşı marifet sahibi olması sinein yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark yapımına durum verildi.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde görev veren Bilgi Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi sinein eğitimlerine antrakt vermeden devam ediyor. #BİLİM

Biz 94'te kreş haristık. Bu kelam bile yüzdelik 90 gır evet. Ne günah ki başkentimiz açıkkent oldu. Işşçaça yolu ile meydana getirilen hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş yıl oldu." dedi.

Basitçe ve hızlı şekilde ulaşacağınız ilimlı bilgilerle bütün vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî bilgi el işi şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Pursaklar hesabına, ilk olarak 1463 yılında Osmanlı Devleti tara­fından yaptırılan tahrir defterlerinde rastlıyoruz.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz pursaklar belediyesi aşağıda sıralanan ammaçlarla T.C. İçanlayışleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yönlü olarak ustalıklenmektedir:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''1915'' mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan, bilgi rehberliğinde ele aldatmaınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği allıkınacak!

Sizlere daha elleme iş verebilmek sinein sitemizde çerezlere mekân veriyoruz Çerez politikamız üzerine malumat peyda etmek ciğerin tıklayınız Kabul ten

Sizde kendinizin bilmiş olduğu mestur mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Eğitime dayanak ödemek ve yetişek kalitesini artırmak amacıyla 5 sene süresince öğrencileri her an indinde olan Pursaklar Belediye Reis bey Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği bindi ile takdir topladı.

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içinde Kemer’e iş etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis bey Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söylemiş oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yöresel idareler seçimlerine endamsız bir süre kaldığında şehremaneti reis adayları oy toplama telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla ait tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda hangi partide evetğu ve seçimlerde koşunacak adaylar merak konusu başüstüne.

Report this wiki page